Görevden el çektirilen Melih Gökçek’ten AKP’de kriz yaratacak sözler

Yayın tarihi: 20 Şubat 2022 Pazar 7:05 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 9:38 am

Görevinden el çektirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek yerel seçimlerde Ankara’yı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi yerine aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’nin hataları yüzünden kaybettiğini iddia etti.

Melih Gökçek katıldığı Ankara Masası TV’de gündeme dair önemli ifadelerde bulundu. Melih Gökçek, AKP’nin Ankara’yı kendi hataları yüzünden kaybettiğini söylerken “Girmeyeyim o konulara” dese de dayanamayarak içindekileri anlattı

Mansur Yavaş kabusu Melih Gökçek’i sabaha kadar uyutmadı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi yerine aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’nin hataları yüzünden kaybedildiğini söyledi.

ANKARA’YI ÖZHASEKİ YÜZÜNDEN KAYBETTİK

Programda Mehmet Özhaseki’nin seçimi kazanması için elinden geleni yaptığını öne süren Gökçek, AKP içinde kriz çıkarak şu ifadelerde bulundu:

“EZER EZER ATARIM”

“AK Parti’yi alamazlardı. Tamamen bizim hatalarımız. Bugün ben Mansur’la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım. Özhaseki aday oldu. Kendisine o zaman ben dedim ki ‘7 puan alttasın sana 6 önerilik bir strateji çiziyorum. Bunların toplamı 15 puan. 4 puan alırsan 1 puan öne geçeceksin’ dedim ama dediğimi yapmadı. Yanında şimdi başka partiye danışman olan bir anketçi var. ‘Melih’in yanından uzaklaş’ dedi, ürküttü ve 4 puan farkla Ankara’yı kaybetti.”

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bu sözleri AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesaj olarak yorumlandı.