Gonca Vuslateri’den kötü haber

Yayın tarihi: 20 Nisan 2021 Salı 11:08 am - Güncelleme: 20 Nisan 2021 Salı 11:08 am

Koronavirüse yakalanan Gonca Vuslateri üzerine kaynar su döküldüğünü duyurdu. Vuslateri, talihsiz kazanın ardından hastaneye kaldırıldı.

Yeni tip koronavirüs testi pozitif sonuçlanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından üzerine kaynar su döküldüğünü açıkladı.

Hastane odasından paylaşım yapan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Covid-19, 3. gün ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foş diye dökerek, İstanbul’u çığlıklarımla ayağa kaldırdım. Kök hücre tedavisi ile kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek. Neler neler geçmedi ki… Cihangir’im, köpeklerim, sokak kedilerim size emanet birkaç gün. Sedasyonu almadan önce son cümlem şuydu; ‘Cissy’nin ilaçları…

Covid, daha iyi. ‘Abla sana olanlar olmuş, biz çok tutmayalım’ gibi davranıyor dünden beri. Her dakika benimle ilgilenen sağlık personellerini uykumda dahi alkışlıyorum burada. Yine hayatımı kurtardınız, var olunuz!

Gözlerim azıcık şişti tabii. Şuraya bir ‘Seni seviyorum Gonca’ yazarsanız oh ne ala! Sağlık! En önemlisi sağlık… Gerisi gelir…”

Vuslateri’nin paylaşımına Bengü, Sibel Arna, Hayko Cepkin, Emre Altuğ, Funda Arar, Ece Yörenç, Murat Dalkılıç, Defne Samyeli ve Demet Şener gibi birçok ünlü isimden geçmiş olsun yorumları yağdı.