Gonca Vuslateri’den kendisine ‘Kezban’ diyen Nagehan Alçı’ya olay cevap

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 1:31 pm - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 1:31 pm

Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü yazısında, Will Smith’in Oscar ödül töreninde attığı tokadı destekleyen oyuncu Gonca Vuslateri’yi hedef aldı. Gonca Vuslateri, yaptığı açıklamada, kendisine “Kezban” diyen Nagehan Alçı’ya cevap verdi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü yazısında, oyuncu Gonca Vuslateri’nin Will Smith’in Oscar Ödül töreninde eşinin rahatsızlığı hakkında şaka yapan komedyen Chris Rock’a tokat atmasını desteklemesine tepki gösterdi.

Gonca Vuslateri, tokat skandalına ilişkin “Eline sağlık Will Smith. Şu dalga geçme, komodo taşlama sanatı diye gezen kıçı yere yakınlara cevap vermemiz için cesaret oldun. Hepsi bir yana aynısını yapardım. Benim de başka alternatifimin kalmadığı zamanlar oluyor” paylaşımı yapmıştı.

Will Smith’in ödülü geri alınabilir! Hollywood ünlülerinden ‘tokat’ tepkisi

NAGEHAN ALÇI HEDEF ALDI

Habertürk yazarı Nagehan Alçı köşesinde oyuncu Gonca Vuslateri hakkında “Will Smith’in bile bir metinle özür dilediği magandalığı bir Türk kadın oyuncu hem de erkek şiddetini öven cümlelerle nasıl da savunuyor. İşte erkek-egemen ideolojinin kadınların zihninde egemen olması dediğim olay bu. Gonca Vuslateri’nin de beyninde feodalizmin kalıntıları var. Feminist bilinç sahibi olduğunu iddia eden kadın gidiyor ve bir anda karşımıza dün de ifade ettiğim gibi Z kuşağının tabiriyle ‘Tam bir Kezban’ çıkıyor. Beğendiğim bir oyuncu olan Gonca adına çok üzüldüm.” ifadelerini kullandı.

GONCA VUSLATERİ’DEN CEVAP

Gonca Vuslateri, Odatv’ye yaptığı açıklamada, “Nagehan Alçı kim? Hiç ilgilenmiyorum” dedi. “İyi rahatlamış sıkıntı yok. Bana ne hiç ilgilenmediğim bir konu” diyen Gonca Vuslateri, şunları söyledi:

“İsteyen istediğini hedef alabilir. Hedef yapabilir, yanılabilir, hayat bu. Çok sıkıcı bir konu.”

Will Smith’in tokadını ‘askeri ve siyasi uzmanlara’ değerlendirten Ahmet Hakan alay konusu oldu