Gökhan Zan’dan Lütfü Savaş’ın göndermesine yanıt: Ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım

Yayın tarihi: 21 Şubat 2024 Çarşamba 12:12 am - Güncelleme: 21 Şubat 2024 Çarşamba 12:12 am

TİP’in Hatay adayı Gökhan Zan, mevcut Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş‘ın “Bu güven parayla, şöhretle olmuyor. Şarkı söyleyerek de olmuyor, top oynayarak da olmuyor” sözlerine yanıt verdi. Zan, “Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım.”  dedi.

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yeniden adaylığının kesinleşmesinin ardından Hatay’da vatandaşlara seslendi.

Savaş, konuşmasında Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Hatay adayı Gökhan Zan’a ve CHP’nin teklif götürdüğü Haluk Levent’e göndermede bulunarak “Sizin için en önemli kim? Aileniz, eşiniz, anneniz, babanız, çocuklarınız… Bunu kime teslim edersiniz? Güvenilir birine teslim edersiniz. Bu güven de parayla olmuyor, şöhretle olmuyor, şarkı söylemekle de olmuyor, top oynamakla da olmuyor. Bu güven sizin hayat felsefenizle oluyor” dedi.

Zan, X hesabından yaptığı paylaşım ile Savaş’ın sözlerine yanıt verdi.

Adaylığı kesinleşen Lütfü Savaş Gökhan Zan’ı ve Haluk Levent’i hedef aldı

‘ONLAR RANT İÇİN ADAY OLDU BEN HALK İÇİN ADAY OLDUM’

Zan’ın söz konusu paylaşımı şu şekilde:

“Aday olduğum ilk günden beri çağrıda bulundum, gelin deprem suçlarına bulaşanlara kadim şehrimizi emanet etmeyelim dedim. Başından beri ‘fedakarlığa hazırım’ dedim. Onlar hazır değilmiş.

Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım. Onlar rant için aday oldu, ben halk için aday oldum. Depremzedeler 31 Mart’ta AKP adayı ile AKP zihniyetindeki aday arasında seçim yapmaya mecbur kalmayacağı için mutluyum. Enkazdan kimlerin elini tutarak çıktıysak, Hatay’ı onlarla birlikte ayağa kaldıracağız.

Son söz Hatay’ın. Haydi başlıyoruz!

#Hatay #OylarTİPe #DeğişmekŞart”

Özgür Özel’den Hatay ve Lütfü Savaş kararı açıklaması

Kaynak: TELE1