Gökhan Günaydın’dan Osman Gökçek’e: Aynı oksijeni paylaşmaktan rahatsızım!

Yayın tarihi: 1 Mart 2024 Cuma 12:35 am - Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma 12:35 am

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, AKP Milletvekili Osman Gökçek’le mecliste yaptığı tartışmayı TELE1 ekranlarında açıkladı.  Günaydın, Osman Gökçek için, “Aynı ortamda o oksijeni paylaşmaktan dolayı duyduğum rahatsızlığı çok açık ifade edeyim” ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, AKP milletvekili Osman Gökçek’in Meclis kürsüsünden  “Senin sekreterin Ekrem İmamoğlu’nun finansörlüğündeki bir arabaya biniyor mu binmiyor mu?” sözlerinin ardından başlayan tartışmayı TELE1’de anlattı.

CHP’li Günaydın TRT Genel Müdürü ile görüşmesini TELE1’e anlattı!

Gökçek’in iddia ettiği arabayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu’nun kullandığını söyleyen Günaydın, “Benim bir tane sekreterim var o da mecliste çalışıyor. Bir tane araba kullanıyorum. Meclisin bana tahsis ettiği arabadır. Kendi arabam 2006 model ve evimin önünde durmaktadır. Bahsettiği kimdir. Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu. Ekrem İmamoğlu’nun konvoyunu takip ediyor. Neyle takip ediyor İBB’nin aracıyla takip ediyor. bunu yaparken Ekrem beyin aracında plaka koruması var. Kadriye hanımda yok. Dolayısıyla Ekrem bey EDS’den geçiyor. Kadriye hanım bunu yaptığı zaman sürekli ceza yiyor. Konvoydan kopmaması için. Dolayısıyla milletvekillerinin plaka koruma hakkı var. Kadriye hanım benden rica etti. Bende İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özel Kalemine verdim. Araba İBB’nin. ‘Sekreterin’ dediği kişi İBB Özel Kalem Müdürü. Konunun benimle alakası yok. Meclis’e bu konuda verdiğim dilekçeyi sanki bir şey bulmuş gibi yapıyor” dedi.

“KİŞİ KENDİNDEN BİLİRMİŞ İŞİ”

Günaydın Gökçek ailesinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini de hatırlatarak, “Bunu söyleyenler Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin zırhlı aracını 3 yıl süreyle belediyeye devretmeyenler. Ankara belediyesinin lojmanını boşaltmayanlar. Kişi kendisinden bilirmiş. Siyasette bir süre kalan herkese bir vatandaş evini nasıl aldın diye sorma hakkına sahiptir. Siyasetçi de bunların tamamının hesabını vermek zorundadır. Ağrıma gider Melih Gökçek gibi bir adamın mecliste dolanıyor olması” ifadelerini kullandı.

Günaydın Osman Gökçek için ise, “Melih Gökçek ruhu Osman Gökçek’le mecliste temsil ediliyor. Osman Gökçek’le aynı ortamda o oksijeni paylaşmaktan dolayı duyduğum rahatsızlığı çok açık ifade edeyim. Bu kişiye yanıt vermek zorundasınız hem de o kişinin düzeyine düşmeden -inmeden filan eksik kalır- yanıt vermek zorundasınız. Hayatları Baba oğul Ankara’yı parsel parsel satmakla geçmiş” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Kaynak: TELE1