Göğüs dekolteli yayın yapan TikTok fenomeni: Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım

Yayın tarihi: 29 Kasım 2023 Çarşamba 10:02 am - Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba 10:02 am

Sosyal medya hesabından göğüs dekolteli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürülen 5 aylık hamile G.D., “Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya platformu TikTok’ta izleyicilerin gönderdiği hediyeler üzerinden kazandığı para ile gündem olan ‘Laz Kızı’ isimli TikTok kullanıcısı, para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın yapıldığının tespit edilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Bir süre sonra serbest bırakılan G.D., “Benden daha kötüleri var. Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam” dedi.

Show Haber’e konuşan G.D., şu ifadeleri kullandı:

“1 saatte 100 bin lira kazanmadım. o gün 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ayda 20 bin lira kazanıyordum. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu. Kocam videoda yoktu, kolu çıkmış demek ki… Kocam çok tepki göstermedi. TikTok’tan gelir elde ettiğim için belki. Hamile olduğumu kimse bilmiyordu.”

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ tutuklandı

 

Kaynak: TELE1