Gizem Örge’den şampiyonluk sonrası duygusal konuşma! “Baba buradayım bugün…”

Yayın tarihi: 4 Eylül 2023 Pazartesi 10:05 am - Güncelleme: 4 Eylül 2023 Pazartesi 10:05 am

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı 3-2 yenerek şampiyonluğa uzanırken libero Gizem Örge maç sonu babasına seslenerek duygusal anlar yaşadı.

Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Voleybol Takımının yıldızlarından Gizem Örge, Sırbistan’ı 3-2 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Giovanni Guidetti döneminde Milli Takım’a alınmayan ve Daniele Santarelli’nin başantrenör olmasıyla ay-yıldızlı formasına kavuşan Gizem Örge, duygusal anlar yaşadı.

Türkiye nefesini tuttu: Meydanlar Filenin Sultanları için doldu

Destek veren herkese teşekkür eden milli yıldız, “O kadar çok duygu var ki… Hangisinden başlayayım! Herkesle gurur duyuyorum. Yanımızda olan, destek veren herkese teşekkürler. Bana ‘savunma bakanı’ dendi, bu Fenerbahçe’de dendi. Şimdi ‘Milli Savunma Bakanı’ oldum. Benim yeniden doğuşum Fenerbahçe’de başladı. Kulübüme teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BABA BURADAYIM BUGÜN…”

Yaşadığı zor dönemlere de değinen Gizem Örge, babasına seslenirken hem kendisi gözyaşlarını tutamadı hem de tüm Türkiye’yi şu sözlerle duygulandırdı:

“Aileme teşekkür ediyorum. Babama teşekkür ediyorum. Bu takım ne zaman başarılı olsa babam ağlayarak ‘Kızım sen de bir gün orada olacaksın’ dedi. Baba buradayım baba! Tarih yazarken buradayım! Eminim ki tüm Türkiye bizim gibi ağlıyordur”

Türkiye, Filenin Sultanları’nın şampiyonluğu’nu böyle kutladı!