Giresun’da olay: GS’li Marcao takım arkadaşına önce kafa sonra yumruk attı

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2021 Pazartesi 11:19 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2021 Salı 1:27 am

Giresunspor-Galatasaray maçında Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldırdı, kırmızı kart gördü. Fatih Terim, “Ne olursa olsun hoş değil. İkisi de bizim oyuncumuz ama Kerem kıymetlimiz” dedi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, “Kendi arkadaşıyla böyle bir pozisyona gireni ilk kez görüyorum. Ne olursa olsun hoş değil. İkisi de bizim oyuncumuz ama Kerem kıymetlimiz” dedi.

Giresunspor-Galatasaray maçının 62. dakikasında futbol tarihine geçecek bir olay yaşandı. Galatasaraylı Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na bir pozisyon sonrası önce kafa ardından yumruk attı. Hakem, Erkan Özdamar, olayların yatışmasının ardından Marcao’yu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marcao’nun vurduğu Kerem Aktürkoğlu’nu oyundan çıktıktan sonra teselli etti. Bu sırada Giresunspor taraftarları, Marcao’ya tepki gösterdi, Kerem Aktürkoğlu lehine tezahüratlar yaptı. Daha sonra oyun kaldığı yerden devam etti.

Birkaç dakika sonra ise Galatasaray’da 3 oyuncu değişikliği birden gerçekleşti. Feghouli’nin yerine Ryan Babel, Kerem Aktürkoğlu’nun yerine Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı’nın yerine Alpaslan Öztürk oyuna dahil oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu’nu oyundan çıktıktan sonra teselli etti.

TERİM: İKİSİ DE BİZİM OYUNCUMUZ AMA…

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Hepimiz soyunma odasında, saha içinde münakaşayı ederiz. Ama kendi arkadaşıyla böyle bir pozisyona gireni ilk kez görüyorum. Ne olursa olsun hoş değil. İkisi de bizim oyuncumuz ama Kerem kıymetlimiz” dedi.

Terim, “Çözümü bize ait, bir şekilde çözeceğiz. Kimse merak etmesin. Yaptırımı uygulayacaksak biz yapacağız, kimseyi ilgilendirmez. Bu konudaki istekler bana açıkçası çok gerçekçi gelmiyor. Çözeriz, maçın önüne geçirme niyetinde değiliz” diye konuştu.

Marcao’nun önce Kerem Aktürkoğlu’ndan ve takım arkadaşlarından özür dilemesi gerektiğini belirten Galatasaray teknik direktörü, “Bazı kişileri tatmin etmek için hareket etmeyiz. Sakin düşüneceğiz, bizim görevimiz herkesi kazanmak” ifadesini kullandı.

Olaylı maçta kazanan Galatasaray oldu