Gezi Davası’nda 18 yıl hapis cezası alan Tayfun Kahraman’dan kızına yürek dağlayan veda

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 9:58 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2022 Pazartesi 9:58 pm

Gezi Parkı davasında mahkemenin 18 yıl hapis cezası vererek tutuklanmasına hükmettiği Tayfun Kahraman’ın kızı ile vedalaştığı görüntüler yürekleri dağladı. Kahraman’ın kızı ile son defa kucaklaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Gezi Parkı davasında mahkeme kararını açıklandı. Mahkeme heyeti Osman Kavala hakkında TCK 312 madde uyarınca “cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına, takdiri indirime yer olmadığına, “casusluk” suçlamasından beraatine ve tahliyesine karar verdi.

Mahkeme, Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Ali Hakan Altınay, Mine Özerden, Can Atalay, Tayfun Kahraman ve Yiğit Ali Ekmekçi’nin ise TCK 312 maddesindeki yardım suçlamasından 18’er yıl hapis cezası ile cezalandırılmalarına ve tutuklanmalarına karar verdi.

CEZAEVİNE GİRMEDEN SON DEFA KIZI İLE VEDALAŞTI

Mahkeme tarafından 18 yıl hapisle cezalandırılan Tayfun Kahraman’ın kızıyla vedalaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Kahraman, kızına sarılıp öperken duygusal anlar yaşandı.

Gezi kararı Çağlayan Adliyesi önünde protesto ediliyor!