Gerçeği gizleyen Ahmet Hakan fena yakalandı

Yayın tarihi: 14 Mart 2023 Salı 12:28 pm - Güncelleme: 14 Mart 2023 Salı 12:30 pm

Yandaş yazar Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi’nin “Hakan Fidan ve İbrahim Kalın bakan olacak” haberinin başka siteler tarafından kaynak gösterilmeden kullanıldığını yazdı. Odatv ise bu yazıyı yalanlayarak haberin kendilerine ait olduğunu belgeledi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinde “Hande’nin araklanan kulis haberleri… İlk kez Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat yazdı. Günler önce. Verdiği kulis bilgileri şunlardı: Erdoğan, Mehmet Şimşek’i ‘Ekonomiden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı’ yapacak. (Erdoğan bunu nasıl yapacak? Tabii ki ‘seçilirse’ yapacak. Değil mi Hande?) Hakan Fidan ile İbrahim Kalın da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev alacakmış. (Tabii ki Erdoğan ‘seçilirse’. Bak, yine ‘seçilirse’ dedim.) Hande’nin verdiği kulis bilgileri, genellikle doğru çıkar. Buna güvenip günler sonra bu bilgileri “yepyeni kulis bilgileri” diye verenler var. Madem beğendin kulis bilgisini. Madem vermek istiyorsun. Madem ilginç buluyorsun. Kaynak göstersene azizim.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan’ın bu iddiasını Odatv yalanladı.

Ahmet Hakan’ın araklandı dediği haberi 8 Mart’ta Odatv yazdı. Odatv haberinde, “Erdoğan’ın gölge kabinesi: Hakan Fidan ve İbrahim Kalın bakan olacak” başlığı atıldı. Aynı haberi Hürriyet yazarı Hande Fırat, 10 Mart’ta “kulis” olarak yeniden yazdı.

ODATV HABERİ 8 MART CUMARTESİ

HÜRRİYET GAZETESİ HABERİ 10 MART

‘Cumhur’un anlamadığı Erdoğan’ın HÜDA PAR hamlesine Ahmet Hakan kılıf buldu