Gençosman Killik’ten AKP’li isme ‘geçmiş hatırlatmalı’ terör yanıtı

Yayın tarihi: 10 Ocak 2022 Pazartesi 1:14 pm - Güncelleme: 10 Ocak 2022 Pazartesi 1:14 pm

HDP’li Semra Güzel’in PKK’lı Volkan Bora ile beraber çekildiği fotoğrafların ortaya çıkmasından sonra AKP Gençlik Kolları Başkanı’nın ‘ittifak’ suçlamasına CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’ten yanıt geldi.

 

HDP’li Semra Güzel’in PKK’lı Volkan Bora ile beraber çekildiği fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan kendisine ait sosyal medya hesabından CHP Gençlik Kolları’nın resmi hesabını etiketleyerek ” Bu iğrençliğe de sesiniz çıkmayacak, biliyorum. Ama oy veren seçmen ve teşkilatınız görsün diye dikkat çekiyorum. “Aşkınız” da, ittifakınız da kirli. Kendinize mukayyet olun.” paylaşım yaptı.

HDP’li Semra Güzel’den açıklama: Fotoğraflar çözüm sürecinden

CEVAP GECİKMEDİ

CHP Gençlik Kolları genel Başkanı Gençosman Killik kendisine ait resmi sosyal medya hesabından İnan’a cevap vererek ” Kardeş ne çok uğraştın seni muhatap alalım diye. FETÖ’den IŞİD’e ilişkiniz olmayan terör örgütü kalmamış, bir belediye seçimi uğruna Öcalan’ın mektubunu TRT’de okutmuşsunuz, kalkmış insanlara ders vermeye çalışıyorsunuz. İnsanda hiçbir şey olmasa bile en azından utanma olur.” ifadelerini kullandı.