Gençlik ve Başkan Zeydan Karalar’ın buluşmasından sinerji ve umut çıktı…

Yayın tarihi: 31 Mart 2022 Perşembe 10:29 am - Güncelleme: 31 Mart 2022 Perşembe 2:30 pm

Başkan Zeydan Karalar, Gençlik Buluşması’nda gençlerin sorularını yanıtladı, sorun dinledi, sohbet etti, tecrübelerini paylaştı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği ve bir çok siyasi görüşten üniversiteli gencin iştirak ettiği Gençlik Buluşması’na katıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada gençlerle sohbet eden, soruları yanıtlayan, tecrübelerini paylaşan Başkan Zeydan Karalar, kendisine aktarılan sorunları da dinledi.

ATATÜRK, CUMHURİYETİ GENÇLERE EMANET ETTİ

Başkan Zeydan Karalar, “En iyi fikirler, fikir teatisinden çıkar. Elbette yaşam tarzlarınıza, neyi nasıl düşüneceğinize müdahale edilmesini istemiyorsunuz. Ben gençliğe çok inanan, güvenen biriyim. Gençler en zor, en umutsuz dönemlerde bile ortaya çıkmış ve Cumhuriyetin seyrini değiştirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk de öyle yapmıştır. Liseli gençler, ülkenin varlığı tehlikeye girdiğinde, ‘genciz, daha yaşayacak çok şeyimiz var’ demediler ve canları pahasına cepheye gittiler. Mustafa Kemal Atatürk, dünyada eşi benzeri olmayan bir mücadele ile kurduğu laik-demokratik Cumhuriyeti gençlere emanet etti” dedi.

İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMALIYIZ

Başkan Zeydan Karalar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hangi işi yapıyorsak en iyi şekilde icra ederek başarılı olmalıyız ve çok okumalıyız. Okumak, bilgi sahibi olmak kendinize güveninizin artmasını da sağlıyor. İşinizi iyi yaparsanız arzu ettiğiniz yere gidersiniz.”

KENDİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Gençlerden yaptıkları işe dört elle sarılmalarını ve başarılı olmalarını isteyen Başkan Zeydan Karalar, çıraklıktan başlayan iş hayatında yaşadıklarını, çalışmaya, işe bakış tarzını, çalışma konusundaki şartsız kararlılığını anlattı.

Başkan Zeydan Karalar’ın açılış konuşmasının ardından başlayan soru cevap bölümü yaklaşık 2 saat sürdü ve çok sayıda konu gündeme getirildi. Başkan Zeydan Karalar, öğrencilerin sorularını son derece samimi ve içten şekilde cevapladı, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.