Gaziantep’te freni patlayan kamyon üç araca çarptı! Altı ölü 16 yaralı

Yayın tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma 5:42 pm - Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma 7:14 pm

Gaziantep Nurdağı ilçesinde freni patlayan kamyon kırmızı ışıkta bekleyen bir servis aracı ve 2 otomobile çarptı. Kazada 6 kişi öldü,16 kişi yaralandı.

Gaziantep Nurdağı ilçesinde D-400 Karayolu Şatırhöyük kavşağında bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda UMKE, 112 Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

İlk belirlemelere göre 2’si çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Gaziantep Vali Kemal Çeber, sosyal medya platformu X’ten yaptığı açıklamada, “Maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti, 17 vatandaşımız yaralandı. Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ölü sayısının daha sonra 6’ya yükseldiği açıklandı.

Suriye merkezli Haznevi tarikatı Gaziantep’te külliye açtı! Müritler akın etti