Gazeteci azarlayan AKP’li vekil listeye giremedi! Aynı gazeteciden bu sefer farklı soru

Yayın tarihi: 11 Nisan 2023 Salı 8:42 pm - Güncelleme: 11 Nisan 2023 Salı 8:42 pm

Kendisine soru soran muhabiri “Bir şey sorma bana, terbiyesizlik yapmayın” sözleriyle azarlayan AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, 14  Mayıs genel seçimlerinde partisinin açıkladığı listede yer alamadı. Erim’in sesini yükselttiği ve ‘terbiyesizlik yapmakla’ itham ettiği gazeteci, Erim’e aylar sonra “Listeye giremediniz neler söylersiniz” sorusunu yöneltti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerine, yerel siyasetle ilgili kendisine soru soran Manşet Aydın gazetesi muhabiri Mustafa Çelik’e önce ‘Bir şey sorma bana’ diyen, daha sonra ‘terbiyesizlik yapmayın’ diyerek azarlayan AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde partisinin milletvekili aday listesine giremedi.

AYNI GAZETECİDEN BU SEFER FARKLI SORU

Gazeteci Çelik, 9 Nisan Pazar günü ise AKP listelerinin açıklanmasının üzerine Nazilli Belediyespor-Düzcespor karşılaşmasını takip etmek için tribüne gelen Erim’e, bu sefer “Listeye giremediniz, neler söylersiniz” diye sordu.

Erim; Çelik’in sorusuna, “Hayırlısı olsun. Fark eder mi, bu bir bayrak yarışı” yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, kendisine yerel siyaset ile ilgili soru yönelten Manşet Aydın muhabiri Mustafa Çelik’e bir toplantı çıkışında sesini yükselterek, “Bana bir şey sorma” dedi. Gazetecinin sorusunda ısrar etmesi üzerine ise Erim, Çelik’i ‘terbiyesizlikle’ itham etti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Erim’e tepki yağdı. Erim eleştirilere sessiz kalırken, partisi 28’inci dönem milletvekili aday listesinde Erim’e yer vermedi.

AKP’li vekil kendisine soru soran gazeteciyi azarladı! ‘Bana soru sorma’