CNN Türk’teki gizemli sesin kaynağı belli oldu

Yayın tarihi: 29 Kasım 2022 Salı 10:56 am - Güncelleme: 29 Kasım 2022 Salı 12:56 pm

Habertürk canlı yayınlarında sık sık yaşanan ‘gaz çıkarma sesi‘ bu kez CNN Türk yayınında duyuldu. Demirören Medya Tv Grup Başkanı Murat Yancı sesin kaynağı hakkında açıklama yaptı.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında canlı yayında stüdyodan garip bir ses duyuldu. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan o sesi birçok kışı “gaz çıkarma” olarak yorumladı. Konu ile ilgili CNN Türk veya Ahmet Hakan’dan açıklama gelmedi.

Bununla birlikte söz konusu ses, HaberTürk’te meydana gelen gaz çıkarma seslerini akıllara getirdi. HaberTürk’te bir programda duyulan gaz çıkarma sesinin gündem olmasının ardından moderatör Veyis Ateş konu ile ilgili açıklama yapmıştı.

CNN TÜRK’TEN AÇIKLAMA

Demirören Medya Tv Grup Başkanı Murat Yancı’dan canlı yayında duyulan gizemli sese ilişkin açıklama geldi. Murat Yancı, açıklamasında ” Araştırmacı gazeteci arkadaşlara bu mühim konuyla ilgili spoiler vereyim. Konuğumuz Eray Güçlüer nezleydi ve izleyenler farketmiştir. Program boyunca burnunu sildi. Durum bundan ibarettir.” ifadelerini kullandı.

Canlı yayında gaz çıkarınca işine son verildi