Gasp edilen halk iradesine tepki Türkiye’ye yayıldı! Hakkari’de bir genç 5 kişi tarafından öldüresiye dövüldü!

Yayın tarihi: 3 Nisan 2024 Çarşamba 11:33 am - Güncelleme: 3 Nisan 2024 Çarşamba 1:16 pm

Van Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş başkanı DEM Partili Abdullah Zeydan‘ın mazbatasının AKP’nin adayına verilmesi kararının ardından Türkiye’nin pek çok ilinde protestolar düzenlendi. Hakkari’deki protestolarda bir gencin, sokak ortasında 5 kişilik bir grup tarafından dövüldüğü görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Van’da, seçimi farkla kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın mazbatasının AKP’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararıTürkiye’nin pek çok ilinde protesto edildi. Kararı protesto eden yurttaşların sokağa çıkması üzerine polis müdahale etti. Protestonun düzenlendiği illerden biri olan Hakkari’deki dayak görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Videoda çok sayıda kişinin bir genci yakaladığı, sokak ortasında öldüresiye dövdüğü görülüyor. Gencin akıbetinin ne olduğu bilinmezken.

Abdullah Zeydan TELE1’de anlattı: Seçilme hakkı nasıl elinden alındı?

AKILLARA ALİ İSMAİL KORKMAZ GELDİ

Kameralara yansıyan görüntülerde bir gruptan kaçtığı anlaşılan genç iki kişi tarafından yakalanıyor. Boğazı sıkılarak yere düşürülen genç yerdeyken de darp edilmeye devam ediliyor. Genç yerdeyken bir kişi gelip kafasını tekmeliyor. Daha sonra ayağa kaldırılan gencin bacaklarına da tekme atılıyor. Gencin yerde tekmelendiği görüntüler akıllara Gezi Parkı Direnişi’nde Eskişehir’de sokak ortasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ı getirdi.

Kaynak: TELE1