Gani Müjde’den ‘çıkar telefonunu’ paylaşımı: Yıllar önce görmüşüm bugünleri

Yayın tarihi: 8 Aralık 2021 Çarşamba 3:11 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 12:56 pm

Senarist ve yazar Gani Müjde, sokak röportajlarında AKP’li vatandaşların gösterdiği ‘çıkar telefonunu göster’ tepkilerine ilişkin paylaşım yaptı. Müjde, “Yıllar öncesinden görmüşüm bugünleri” notuyla Hayat Bilgisi dizisinden bir sahne paylaştı.

Sokak röportajlarında Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizden etkilenen gençlere özellikle yaşlıların verdiği “çıkar telefonunu göster” sözü gündemde. Senarist ve yazar Gani Müjde de bu söze ilişkin paylaşım yaptı. Müjde, “Yıllar öncesinden görmüşüm bugünleri, çıkar telefonunu göster amcaları o gün de varmış, Hayat Bilgisi biteli çok oldu ama hayatlar aynen devam ediyor” diyerek gençleri hedef alan yaşlılara tepki gösterdi.

HAYAT BİLGİSİ’NDEN BİR SAHNE PAYLAŞTI

Müjde, senaryosunu kendisinin yazdığı, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ’ın yaptığı, başrollerinde Perran Kutman ve Tarık Pabuççuoğlu’nun rol aldığı “Hayat Bilgisi” dizisinden bir sahneyi Twitter hesabından paylaştı. Müjde paylaşımına “Yıllar öncesinden görmüşüm bugünleri. “Çıkar telefonunu göster” amcaları o gün de varmış. Hayat Bilgisi biteli çok oldu ama hayatlar aynen devam ediyor.” notunu düştü.

İlgili sahnede okul müdürü ‘Amil Bey’ (Tarık Pabuççuoğlu) , ‘Afet öğretmene’ (Perran Kutman) okula ödenecek bir ücret için “hepsinin cep telefonu var, satsınlar alsınlar” diyerek tepki gösteriyor.

‘Çıkar göster’ diyen adamın ağzına telefonla vurdu