Galaxy Z Flip 5 çok farklı bir tasarıma sahip olacak

Yayın tarihi: 21 Mart 2023 Salı 9:00 am - Güncelleme: 20 Mart 2023 Pazartesi 2:04 pm

 Samsung, önümüzdeki süreçte farklı bir tasarım algısı ile karşımıza çıkacak. Peki yeni Fold ve Flip modellerinde ne gibi farklılıklar olacak?

Galaxy Z Flip 5 tasarımı ile fark yaratacak! Display Suppy Chain Consultants CEO’su Ross Young Twitter üzerinden yayınlanan bir rapor paylaştı. Paylaşılan rapora göre Samsung’un Galaxy Z Flip5 için çok daha büyük bir ilk ekran paneli siparişi almayı beklediği belirtiliyor.

Galaxy Z Flip 5

Young’a göre, Samsung Display sipariş edilen ekran panellerini Nisan ayında göndermeye başlamayı hedefliyor ancak sevkiyat hacminin Samsung Display‘in 2022’de Galaxy Z Flip4 için ilk ekran sevkiyatından yaklaşık %60 daha yüksek olması bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Z Flip 4 devasa ekranla geliyor

Katlanabilir akıllı telefon modelleri ile son yıllarda adından sıkça bahsettiren Samsung, bu yıl daha da fazla katlanabilir ürün üretmeyi hedefliyor. Samsung’un hem Z Flip5 hem de Z Fold5 üretimini artırmayı beklediğini öne süren Kasım ayındaki raporları bunu doğruluyor. Bununla birlikte, Samsung, muhtemelen ölçeklenebilirliği ve daha erişilebilir fiyatı nedeniyle, Z Flip5’in Fold üzerinden üretimine daha fazla odaklanmayı planladı.

Geçtiğimiz yıllardan bu yana seri her yenilemede daha parlak hale geliyor ve bu da Samsung’un Z katlanabilir ürünlerinin sonraki her nesli giderek daha popüler hale getiriyor. Galaxy Z Flip ve Z Fold 2’de mafsallı menteşeler yer alıyor. Hem Z Flip 3 5G hem de Z Flip4 tamamen suya dayanıklı modeller. Samsung Galaxy Z Flip5’in de tasarımı ve performansı ile ilgili fark yaratacak bir model olarak karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Foxconn elektronik alet satışlarında düşüş bekliyor