Galaxy S24 Ultra’yı günlük kullanımda gösteren yeni görselleri sızdırıldı

Yayın tarihi: 10 Ocak 2024 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 8 Ocak 2024 Pazartesi 10:29 pm

Heyecanla beklenen Samsung Galaxy S24 Ultra henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da bugüne kadar gelen sızıntılar sayesinde telefona dair neredeyse ortaya çıkmış durumda.

Hem özelliklerini hem de tasarımını net bir şekilde görme şansı yakaladığımız telefon, resmi olarak tanıtılmasına günler kala yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun bir kullanıcının elinde kullanımda olduğu iki yeni görseli sızdırıldı. Bu yeni görsellerle birlikte telefonun tasarımı bir kez daha görülürken, görsellerdeki modelin altın rengi bir kapağa sahip olması dikkat çekiyor.

 

Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra, bölgeden bağımsız olarak tüm ülkelerde Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle satışa sunulacak. Galaxy S24 serisinin diğer üyelerinde olduğu gibi farklı pazarlarda farklı yonga setleriyle piyasaya sürülmeyecek. Bildiğiniz gibi diğer Galaxy S24’lerin ABD versiyonu Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanırken, farklı bölgelerde telefonun Exynos 2400 yonga setini kullanan versiyonu da kullanıcılara sunulacak.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy A55’in Resmi Tanıtım Görselleri Paylaşıldı

Adından da anlaşılacağı üzere bu serinin en dikkat çekici üyesi olan Samsung Galaxy S24 Ultra, 6.8 inçlik bir ekrana sahip. QHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. 12 GB RAM’e sahip telefon, üç farklı dahili depolama alanı seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. Bu üç seçenek 256 GB, 512 GB ve 1 TB olacak.

Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24 serisinin diğer üyeleriyle birlikte 17 Ocak’ta düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak.

Exynos 2400, Snapdragon 8 Gen 3 ile Arayı Kapatıyor

Kaynak: TELE1