Galaxy S22 satışları hayal kırıklığı yarattı

Yayın tarihi: 2 Ocak 2023 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 31 Aralık 2022 Cumartesi 8:34 pm

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bu yıl içerisinde satışa sunduğu S22 serisi çok da iyi bir satış performansına imza atmıyor.

Samsung, son çeyreğe ilişkin raporlarını yayınladı. Samsung’un yayınladığı rapora göre S21 satışları pek de beklenildiği gibi gitmiyor.

Bilindiği üzere Samsung her yıl iki farklı amiral gemisi serisi ile karşımıza çıkıyor. S ve z serileri. S serisi yılın ilk çeyreğinde, Z serisi ise yılın son çeyreğinde raflardaki yerini alıyor.

 

S serisi ise bu yılın ilk yarısında raflardaki yerini almıştı. Peki yeni S serisi modelinin satışları ne alemde?

Galaxy S22

Samsung’un açıklandığı son rapora göre S22 satışları pek de beklenildiği gibi gitmiyor. Hatta basit bir karşılaştırma yapacak olursak, önceki S modellerine nazaran S22’nin hayli düşük sayılarda kaldığını söyleyebiliriz.

 

Samsung tarafından yayınlanan rapora göre S22’nin satışları, S21’den, hatta S10’dan bile düşük kalmış durumda.

Güney Koreli şirket önümüzdeki günlerde yeni nesil katlanabilir ekranlı telefon modellerini tanıtacak. Bu serinin Note serisinin yerini alıp almayacağı ise şimdilik netleşmiş değil. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

 

Eğer Samsung satışları bu şekilde düşmeye devam ederse, Güney Koreli şirket en çok telefon satan şirket unvanını yitirebilir.

DOGE fiyatı önemli oranda artabilir! İşte son yorumlar!