Galaxy Dual Fold ortaya çıktı

Yayın tarihi: 31 Ocak 2022 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 30 Ocak 2022 Pazar 2:03 pm

Samsung, geleceğin telefonları olarak lanse edilen teknoloji için çalışmalarına devam ederken Galaxy Dual Fold ortaya çıktı.

Koreli teknoloji devi, geçtiğimiz günlerde CES etkinliğinde Flex katlanabilir teknolojisini sergiledi. Şirketin halihazırda kurulmuş iki katlanabilir telefon serisi var – Z Fold , Z Flip . Birbiri ardına Samsung’un katlanabilir telefon efsanesi yavaşlamıyor gibi görünüyor. Şimdi, yeni bir patent, S-Pen tutuculu çift katlanır bir telefonu sergiliyor.

Bildirildiğine göre, Samsung Galaxy Dual Fold için Temmuz 2021’de yeni bir patent başvurusu yapıldı. Ve şimdi, katlanabilir telefonun etkileyici tasarımını sergileyen yayınlandı. Bu tür bir S Pen kalem tutucuya sahip şirketin ilk Z tarzı katlanabilir telefon konsepti olabilir.

Galaxy Dual Fold

 

Katlanabilir telefonda iki menteşe ve üç ekran parçası bulunuyor. Burada katlanırken telefonun arkasının bir kısmı ekran arasına sıkışıyor. İlginç bir şekilde, katlanabilir telefonun arkasının sağ tarafında iki kesik var gibi görünüyor. Bu kesikler, kalemi manyetik olarak takmak içindir. Resimlerde gösterildiği gibi, S Pen arada mükemmel bir şekilde oturuyor.

Ayrıca, manyetik olarak takıldığından, telefon açıldığında bile S Pen düşmez. S Pen, Note serisi  veya yakında çıkacak olan S22 Ultra’nın S Pen’i gibi alttan çıkarılabilir.

Bu konsept gerçekleşirse, klasik Note serisi hayranları için çok iyi olur. Muazzam bir katlanabilir paneli kullanırken S Pen’i tutmanın benzersiz yolu, katlanabilir tasarımı kullanmanın harika bir yolu diyebiliriz.

Google, 2. Nesil Tensör çipleri için çalışmalarını sürdürüyor