Galatasaray’ın yıldızı Mostafa Mohamed’in gözü Premier Lig’de!

Yayın tarihi: 10 Mart 2021 Çarşamba 11:18 am - Güncelleme: 10 Mart 2021 Çarşamba 11:18 am

Galatasaray devre arasında Zamalek kulübünden satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, eski kulübünü arayarak Premier Lig ekibi Crystal Palace’ın kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğini sorduğu iddia edildi.

Galatasaray’daki performansıyla  ve golleriyle taraftarın sevgisini kazanan Mostafa Mohamed ile ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Yükselen form grafiğinin ardından Mısırlı golcü ile Premier Lig ekiplerinin ilgilendiği ileri sürülmüştü. Bu gelişmelerin 23 yaşındaki santrforu da harekete geçirdiği ve bu konuyla ilgili gerçekleri öğrenmek üzere çaba gösterdiği iddia edildi. Mısır’ın Akhbar Elyom Gazetesi’nin iddiasına göre, Mostafa Mohamed, bonservisini elinde bulunduran Zamalek kulübünün yetkililerini arayarak Crystal Palace’ın kendisi için kulübe bir teklif yapıp yapmadığını sordu.

TEKLİF YOK

Zamalekli idarecilerin ise konuyla ilgili Mostafa’ya yanıt olarak, kendilerine Crystal Palace kulübünden şu aşamada gelen bir teklif bulunmadığını ilettikleri belirtildi. Galatasaray ile 6 lig maçına çıkan oyuncu 5 gol kaydetti. 1 gol de kupada atarak toplamda altı gole ulaştı. Zamalek kulübüne 1.5 senelik kiralık bedeli karşılığında 2 milyon dolar ödenerek kadroya dahil edilen Mostafa Mohamed için 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor.