Galatasaray’dan Javi Martinez atağı

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2022 Salı 11:59 am - Güncelleme: 31 Mayıs 2022 Salı 11:59 am

Galatasaray’da adaylar bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kadro yapılanması için düğmeye bastı. İki adayın da Martinez’i gündemine aldığı öğrenildi.

Galatasaray ‘da gözler 11 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimine çevrilirken, iki aday da transfer çalışmalarına başladı. Takımın eksik kaldığı bölgeleri belirleyen adayların transfer listelerini oluşturduğu öğrenilirken Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu’nun aynı isimlerin peşinde olduğu iddia edildi. Özellikle Umut Bozok ve Kazımcan Karataş için çalışmalarını sürdüren yeni yönetim adaylarının son hedefinin ise dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Javi Martinez olduğu ifade edildi. Son iki sezondur Katar SC’de forma giyen yıldız ismin sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek. Katar’da mutlu olmadığı öne sürülen futbolcunun da yeniden Avrupa futboluna geri dönmek istediği belirtildi.

Galatasaray’da yeni yönetimi bekleyen 150 milyon liralık kriz!

532 MAÇTA 47 GOL

Kariyerinde 532 maçta forma giyen Martinez, 47 gol 13 asistlik performans gösterdi. Javi Martinez, 8 kez de İspanya Milli Takım formasını terletti. 33 yaşındaki futbolcunun yarışmacı bir takıma imza atarak kariyerini orada bitirmek istediği öğrenilirken, kurmaylar seçim sonrası hemen harekete geçecek.