Galatasaray’dan Arda Turan kararı

Yayın tarihi: 30 Eylül 2022 Cuma 10:14 am - Güncelleme: 30 Eylül 2022 Cuma 10:14 am

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, kısa süre önce futbol kariyerini sonlandıran Arda Turan için bir jübile maçı düzenleyeceklerini açıkladı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, kulübün Youtube kanalında yayınlanan bir programa konuk oldu. Programda, gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Timur, kısa süre önce futbol kariyerine son veren Arda Turan’la ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

“JÜBİLE DÜŞÜNÜYORUZ”

Bir taraftarın Arda Turan hakkında yönelttiği soruyu yanıtlayan Timur, “Türkiye’nin gurur duyması gereken Galatasaraylı bir futbolcu. Bizim akademimizden yetişti. Tabii ki jübile düşünüyoruz. Barcelona, Atletico Madrid gibi takımlarda oynamış, Avrupa’da şampiyonluklar yaşamış. Galatasaray’a emek vermiş ve jübile yapmamış oyuncularımız var. Onlara da bir şeyler yapmamız gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“GELECEK YIL İÇİN ÖNEMLİ PLANLAR YAPIYORUZ”

Erden Timur, gelecek sezonun yapılanmasıyla ilgili planları da şimdiden düşündüklerini belirterek, “Bizim bu sene garanti oyunculara ihtiyacımız vardı. Bu garanti oyuncularla kısa süreli sözleşme imzalamamız lazımdı. 4 oyuncumuzun sözleşmesi 1 yıllık. Maaş olarak da aslında yüksek maaşlar almıyorlar. Maaşlar düştü, bonuslar kısmı çok ufak rakamlar. Gelecek yılı planlamak için bu sözleşmeleri yaptık. Gelecek yıl için çok önemli planlar yapıyoruz. Zamanımız var. Farklı stratejilerimiz var. Yurtdışındaki çalışmalarımızı da 7 ayrı bölgeye ayıracağız” dedi.

Galatasaray’dan Arda Turan’a veda videosu