Galatasaray’da yeni yönetim hoca arayışında! Masada 3 aday var

Yayın tarihi: 13 Haziran 2022 Pazartesi 11:43 am - Güncelleme: 13 Haziran 2022 Pazartesi 11:44 am

Galatasaray’da başkanlık koltuğuna ikinci defa oturan Dursun Özbek, ilk olarak Torrent ile yollarını ayıracak. Sonrasında ise teknik direktör adayları arasında yer alan Okan Buruk, Gallardo ve De Zerbi ile masaya oturacak.

Galatasaray’da seçim sonrasında Başkan Dursun Özbek ve ekibini de hararetli bir süreç bekliyor. Aslan’da ilk konu teknik direktör konusu. Burak Elmas döneminde göreve getirilen Domenec Torrent ile yollar ayrılacak. İspanyol hocanın tazminatı konusunda yeniden görüşmeler yapılacak. Torrent ile yolların ayrılmasından sonra da masada 3 aday var. Galatasaray ‘a gelmek istediğini belirten Okan Buruk ile anlaşma zemini aranacak. Son olarak Başakşehir’i çalıştıran 48 yaşındaki çalıştırıcı, Galatasaray’ı yönetmek için can atıyor.

Okan Buruk’tan Galatasaray açıklaması

OKAN BURUK OLMAZSA MASADA 2 ADAY VAR

Fakat Okan Buruk ile anlaşma sağlanamazsa bu sefer listedeki diğer isimlerle masaya oturulacak. İkinci sırada ise Ukrayna ekiplerinden Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Roberto De Zerbi var. 43 yaşındaki teknik adamın gelmesi halinde uzun vadeli bir proje düşünülüyor. Üçüncü sırada da Arjantin’in köklü kulüplerinden River Plate’in başındaki Marcelo Gallardo yer alıyor.