Okan Buruk’tan Galatasaray açıklaması

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2022 Pazar 6:29 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2022 Pazar 6:29 pm

Galatasaray’ın teknik direktörlüğü için adı geçen Okan Buruk açıklamada bulundu. Buruk, “Şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör olarak, Galatasaray’ın teknik direktörü olmayı hem istiyorum, hem kendime yakıştırıyorum.” dedi.

En son Başakşehir’in teknik direktörlüğünü yapan Okan Buruk, NTV’de yayınlanan “Kırılma Anı” isimli programa konuştu. Buruk Galatasaray’ın teknik direkörlüğü için adının geçmesi konusunda açıklamalar yaptı.

Bir değişim olursa Galatasaray’ın teknik direktörü olmayı çok isteyeceğini ifade eden Buruk, “Süper Lig’de birçok takım çalıştırdım. Galatasaray’a birçok şekilde rakip oldum. Onun içerisinde tabii ki duygularımı belirtmeyi doğru bulmuyorum. Bir futbol adamıyım. Teknik direktörlük yolunda Türkiye’de en yukarılara çıkmak istiyorum. Tabii ki hep söylüyorum bunu. Galatasaray’da teknik direktör olabilmek için çok çaba sarf ettim. En dipten en yukarılara kadar geldim. Şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör olarak, Galatasaray’ın teknik direktörü olmayı hem istiyorum, hem kendime yakıştırıyorum.” dedi.

“GALATASARAY’A HİZMET ETMEK ÇOK İSTİYORUM”

Buruk, “Kendim bu anlamda hazır hissediyorum. Olursa tabii ki seve seve Galatasaray’a hizmet etmek isterim. Çalışmadığım dönemde onlarca teklif geldi. Hep bekledim. Yani aslında kendime takım aramıyorum. Ama Galatasaray’ın böyle bir düşüncesi olursa ben de maddi-manevi hiçbir şey düşünmeden camiaya hizmet etmeyi çok istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a gidecek mi? Okan Buruk sessizliğini bozdu