Galatasaray’da forvet krizi! Akıllara Östersunds hezimeti geldi

Yayın tarihi: 16 Haziran 2023 Cuma 10:22 am - Güncelleme: 16 Haziran 2023 Cuma 10:22 am

Mauro Icardi’nin kiralık sözleşmesinin bitmesi Gomis’in takımdan ayrılması ve Mostafa Mohamed’in satılmasının ardından şampiyon Galatasaray’ın forveti kalmadı. Galatasaray sezonun ilk resmi maçına 25 Temmuz’da çıkacak ama elde santrfor yok. Camiada Şampiyonlar Ligi fırsatının tepilmesi endişesi hakim.

Galatasaray’da şampiyonluk sevinci, yerini transfer arayışına bıraktı. Sarı Kırmızılıların sezonu açmasına az bir süre kala özellikle santrfor pozisyonunda sıkıntı yaşanıyor.

Mauro Icardi’nin kiralık kontratı bitti ve geleceği belirsiz. ‘Nöbetçi golcü’ Bafetimbi Gomis’e veda edildi. Mostafa Mohamed de satıldı. An itibarıyla Galatasaray’da santrfor kalmadı. Bu durum, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu uzakta belirmişken edişe yaratıyor.

Taraftarlar ve camia ikinci bir Östersunds faciası yaşamamak adına, yapılacak santrfor transferlerini bekliyor. Galatasaray’ın gündeminde son derece önemli isimler var. Okan Buruk’un elinde santrforda oynatabileceği Zaniolo ve Barış Alper Yılmaz bulunuyor.

Zaniolo’ya teklifler gelirken Barış Alper ise skor yönünden seviyede değil.

Süper Lig’de şampiyon Galatasaray!

GALATASARAY’DA GÜNDEM FORVET

Sözcü’de yer alan habere göre Galatasaray’ın gündeminde 3 forvet var.

Aubameyang: Okan Buruk’un onay verdiği Gabonlu yıldız ile görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor. Chelsea’nin bu oyuncuyu serbest bırakması bekleniyor.

Dembele: Bu transferde son viraja girildi. Lyon’dan ayrılan Fransız golcü, kendisine sunulan teklifi beğendi. Dolgun maaş artı imza parası öğrenildi.

Zapata: 32 yaşındaki golcünün transferi alternatifler arasında. Atalanta’nın tavrı da belirleyici olacak. Öncelik değil ancak istenen bir isim.

TUDOR’LA BENZER SENARYO

Galatasaray, 2017-18 sezonuna İgor Tudor ile iddialı başlamış ancak Hırvat çalıştırıcı, henüz ilk resmi maçtan kendine olan güveni sıfırlamıştı.

Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda rakip Östersunds’tu. Daha hazır gözüken İsveç ekibi, ilk maçı 2-0 kazanmış, İstanbul’daki rövanş da 1-1 bitince Galatasaray temmuz ayında Avrupa dışı kalmıştı. Galatasaray, Gomis ve Eren’in kaçırdığı gollere yanmıştı.