Galatasaray’da derbi öncesi ‘sarı’ alarm!

Yayın tarihi: 19 Aralık 2023 Salı 10:16 am - Güncelleme: 19 Aralık 2023 Salı 10:16 am

Galatasaray‘da derbi öncesinde ‘sarı kart’ endişesi yaşanıyor. Karagümrük maçında ilk 11’de sahaya çıkması beklenilen Boey ve Sanchez sarı kart sınırında bulunuyor. İki oyuncu yarınki maçta kart görmesi durumunda Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 17’nci haftasında yarın sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. RAMS Park’ta oynanacak maç, saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Sarı kırmızılı takım, Fenerbahçe derbisi öncesinde maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

CİMBOM 2 EKSİKLE ÇIKACAK

Galatasaray’da sarı kart cezalısı olan Fernando Muslera ile antrenmanda göğüs kasında kopma oluşan Sergio Oliveira da müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

Teknik Direktör Okan Buruk’un zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesine bir maç kalan Angelinho ile ilgili kararı ise maç saatinde belli olacak.

DERBİ ÖNCESİ ‘SARI’ ALARM

Galatasaray’da ilk 11’de forma giyen Sacha Boey ve Davinson Sanchez ise karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Buruk’un Karagümrük maçında bu iki isim hakkındaki kararı merak ediliyor. Boey ile Sanchez sarı kart görmesi durumunda Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Sparta Prag ve Galatasaray forması giyen Ujfalusi’den kura yorumu

 

Kaynak: TELE1