Galatasaray’da Altay Bayındır sesleri

Yayın tarihi: 22 Kasım 2023 Çarşamba 1:36 pm - Güncelleme: 22 Kasım 2023 Çarşamba 1:36 pm

Galatasaray’da Muslera’nın geleceği belirsizliğini korurken eski Fenerbahçeli Manchester United forması giyen Altay Bayındır gündeme geldi.

Fernando Muslera’nın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması sebebiyle alternatif isimlere yönelen Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Manchester United’da forma giyen Altay Bayındır’ın Galatasaray’a transfer olmak istediği iddia edildi. Galatasaray sezon sonunda sürpriz bir hamle gerçekleştirebilir. Sarı-kırmızılı kulüpte yıllardır görev yapan, sayısız kupa kazanan Fernando Muslera’nın kontratı sezon sonu bitiyor.

ALTERNATİF ADAY ALTAY

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Performansı şu anda iyi olan Uruguaylı eldiven hakkında karar sezon sonu verilecek. Bu seviyesini korursa 1+1 yıllık yeni kontrat önerilmesi gündemde. Ancak oyunu düşerse alternatif isimler değerlendirmeye alınacak. Bunlardan biri de Fenerbahçe’nin eski kalecisi Altay Bayındır.

ALTAY BAYINDIR NE DEMİŞTİ?

Altay Bayındır geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda “Galatasaray’da oynar mısın?” sorusuna “Ben profesyonel bir futbolcuyum. O zaman geldiğinde bunu durum gösterecek.” demiş ve transfere yeşil ışık yakmıştı.

Altay’dan Galatasaray yorumu: Başımın üstünde yerleri var

Kaynak: TELE1