Galatasaray ve Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki hakemleri belli oldu!

Yayın tarihi: 2 Kasım 2021 Salı 1:51 pm - Güncelleme: 2 Kasım 2021 Salı 1:51 pm

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda 4 Kasım Perşembe günü Belçika’nın Royal Antwerp takımıyla deplasmanda yapacağı 4. hafta müsabakasını Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto yönetecek. Galatasaray’ın evinde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçta ise İsviçreli hakem Sandro Scharer düdük çalacak.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe’nin Antwerp’le karşılaşacağı maç, Anvers kentindeki Bosuil Stadı’nda TSİ 23.00’te başlayacak, karşılaşmada Peljto’nun yardımcılıklarını Senad Ibrisimbegovic ile Davor Beljo üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemliğini Milos Gigovic yapacak. Mücadelede Portekiz Futbol Federasyonundan Joao Pinheiro VAR, Antonio Emanuel Carvalho Nobre ise AVAR olarak görev alacak.

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda 4 Kasım Perşembe günü Rusya ekibi Lokomotiv Moskova ile yapacağı 4. hafta maçını İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Nef Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak müsabakada Scharer’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Bekim Zogaj ile Jonas Erni üstlenecek.

Karşılaşmada dördüncü hakemliği Alain Bieri yapacak. Mücadelede Lionel Tschudi VAR, Adrien Jaccottet ise AVAR olarak görev alacak.