Galatasaray tribününde İmamoğlu’na tam destek! “Bulduk seni bırakmayız!”

Yayın tarihi: 4 Ocak 2023 Çarşamba 11:39 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2023 Perşembe 2:25 am

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu akşam oynanan Galatasaray-Ankaragücü maçında Galatasaray tribünlerini ziyaret etti. Ziyareti sırasında yanına gelen bir Galatasaraylı taraftar İmamoğlu’na, “Ekrem abi tribünde diyoruz ki, ‘Boşuna çekilmedi bunca çile’. Sen o’sun, sen o’sun. Bırakmayacağız Başkanım. Bulduk seni bırakmayız” şeklinde destek verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün NEF Stadyumu’nda oynanan Galatasaray-Ankaragücü mücadelesinde tribünleri ziyaret etti. Galatasaray tribünlerini ziyaret eden İmamoğlu’na taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Soylu’nun 120 terörist açıklamasına İmamoğlu kahkaha attı

İmamoğlu’nun taraftarlarla fotoğraf çekindiği esnada yanına gelen bir Galatasaray taraftarı ise İBB Başkanı’na şu sözleri söyledi:

“Ekrem abi, tribünde diyoruz ki, ‘Boşuna çekilmedi bunca çile’. Sen o’sun, sen o’sun. Bırakmayacağız Başkanım. Bulduk seni bırakmayız!”

İmamoğlu’nun ise o anlarda “E herhalde” dediği duyuldu.

Tribünde kendisinin yanına gelenlerle bir süre sohbet edip maçı takip eden İmamoğlu daha sonra ise Galatasaraylı taraftarlara üçlü çektirdi.

Mevlüt Uysal’dan “Ekrem İmamoğlu’na kayyum” sorusuna yanıt

“GALATASARAY TARAFTARINA TEŞEKKÜRLER”

İmamoğlu ise ziyaret sonrası Twitter’dan bir paylaşımda bulunarak, “Galatasaray – Ankaragücü maçını, ilk defa stadyumda maç izleme şansını elde eden çocuklarımızla birlikte izledik. İlgileri ve sevgileri için Galatasaray taraftarlarına teşekkürler” ifadelerini kullandı.