Galatasaray orta sahayı İspanya’da buldu

Yayın tarihi: 15 Ocak 2024 Pazartesi 2:31 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2024 Pazartesi 2:31 pm

Orta saha arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray’da gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-kırmızılı ekip, İspanya’da Betis forması giyen Nabil Fekir için resmi temaslara başladı.

Özellikle orta sahada sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı ekip sezon başında Tottenham’dan Tanguy Ndombele’yi kiralamıştı. Ancak Ndombele beklentileri karşılayamadı. Ayrıca Sergio Oliveira da sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor. Bu nedenle orta sahaya mutlaka bir takviye yapmak isteyen yönetimin arayışları sürerken gündeme son alarak Betis’te forma giyen Nabil Fekir geldi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; 30 yaşındaki Fransız oyuncunun hem 8 hem de 10 numarada oynayabilmesi büyük avantaj olarak görülürken Betis ile menajerler aracılığıyla görüşmelerin başladığı ifade edildi

AYRILMAK İSTİYOR

Sakatlıktan çıkmasının ardından forma şansı bulamayan Nabil Fekir’in takımdan ayrılmak istemesi de transfer olasılığını güçlendiriyor.

NDOMBELE’NİN DÖNMESİ İÇİN OLUMLU RAPOR

Öte yandan başka bir artı ise; Tottenham’ın Ndombele’yi geri çağırmak istemesi… İngiliz ekibini çalıştıran Postecoglou’nun Ndombele’nin geri dönmesi için olumlu rapor verdiği bildirildi.

Kaynak: TELE1