Galatasaray Kopenhag mücadelesi öncesi moral buldu

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 10:01 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 10:02 pm

Galatasaray Süper Lig’in 15. Haftasının ilk mücadelesinde Adana Demirspor’la kendi sahasında karşılaştı. Mücadeleden Galatasaray 3-1’lik  skorla galip ayrıldı.

 

Süper Lig’de 15’inci hafta heyecanı Galatasaray- Adana Demirspor mücadelesiyle başladı. Mücadelede Galatasaray kendi evinde Adana Demirspor’u  3-1 mağlup etti. Galatasaray’ın golleri 22. dakikada Sacha Boey ve 29. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 90+5’te Icardi’den geldi.  Adana Demirspor’un tek golünü ise 45+4’de Niang penaltıdan attı.

Danimarka polisinden Galatasaray alarmı!

 

GALATASARAY’DA İKİ EKSİK

Galatasaray’da, Süper Lig’in 13’üncü haftasında oynanan Alanyaspor karşılaşmasında sol üst arka adale grubunda 2’nci derece zorlanma tespit edilen 28 yaşındaki Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez sakatlığı sebebiyle Adana Demirspor karşısında forma giymedi. Manchester United ile Pendikspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Kolombiyalı stoper, Adana Demirspor maçında da sahada yoktu. Öte yandan Galatasaray’da bir diğer eksik Hakim Ziyech. Hafta içi Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, ağrıları olan Ziyech’i dinlendirme amaçlı Adana Demirspor maçının kadrosuna almadı. Buruk, Faslı oyuncuyu Kopenhag deplasmanına hazır şekilde oynatmak istediği de belirtildi.

MUSLERA ZORLU SİVASSPOR MÜCADELESİNDE CEZALI

Galatasaray’da kaptan Muslera, Adana Demirspor karşısında gördüğü sarı kartla Sivasspor mücadelesinde cezalı duruma düştü.

BARIŞ ALPER YILMAZ SOL BEKTE GÖREV YAPTI

Galatsaray’da teknik direktör Okan Buruk, Adana Demirspor karşılaşmasında sol bekte Barış Alper Yılmaz’a görev verdi. Normal mevkisi kanat olan 23 yaşındaki milli oyuncu, Galatasaray kariyerinde ilk kez bir maçta sol bek oynadı. Öte yandan orjinal mevkileri sol bek olan Angelino ve Kazımcan Karataş ise Adana Demirspor karşılaşmasında yedek soyundu.

KLUIVERT SONRASI TAKIMIN BAŞINDA SERKAN DAMLA YER ALDI

Adana Demirspor’da Samsunspor mağlubiyeti sonrasında geçtiğimiz hafta görevine son verilen teknik direktör Patrick Kluivert’ın yerine Galatasaray maçında takımın başında yardımcı antrenör Serkan Damla yer aldı.

 

Kaynak: TELE1