Galatasaray Icardi’yi bitiriyor

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 11:20 am - Güncelleme: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 11:20 am

Suudi Arabistan’dan gelen cazip teklifleri kabul etmeyen Icardi, İtalya’dan da istediği ilgiyi göremedi. Sarı-Kırmızılı Yönetim, Icardi ile yapılan görüşmelerde ise büyük aşama kaydetti. Transferin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan isimlerin başında gelen Mauro Icardi’yi kadrosuna katmak için gösterdiği yoğun çabanın sonuna geldi. Suudi Arabistan’dan gelen cazip teklifleri kabul etmeyen 30 yaşındaki forvet, İtalya’dan da istediği ilgiyi göremedi. Sarı-Kırmızılı Yönetim, Icardi ile yapılan görüşmelerde ise büyük bir aşama kaydetti. Arjantinli yıldızın istediği rakam ile Galatasaray’ın verdiği rakam arasında farkın kapandığı belirtildi. Görüşmelerin ise kısa süre içinde sonlanması bekleniyor.

PSG DE OLUMLU YAKLAŞIYOR

Icardi’yi ikna etme konusunda önemli bir aşamaya gelen Sarı-Kırmızılılar, bonservis konusunda ise Paris Saint Germain ile görüşmelerini sürdürüyor. Fransız ekibi ile yapılan görüşmeler de olumlu şekilde devam ediyor. Galatasaray, 10 milyon euro civarında olan bonservis bedelini taksitle ödeme konusunda ısrarını sürdürüyor. Icardi’nin yüksek maaşından kurtulmak isteyen Paris Saint Germain yetkilileri, bu konuda Sarı-Kırmızılı kulübe bir zorluk çıkarma niyetinde değil. Fransız ekibi, Mauro Icardi’nin Galatasaray ile anlaşmasını bekliyor.

SAÇLARINI YENİDEN SARI YAPTI

Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor. Galatasaray’da kendisiyle özdeşleştiği gibi yeniden saçını sarıya boyatan Arjantinli yıldız, paylaşımında “Back to” notunu düştü. Geçtiğimiz gün Gente Magazine’e röportaj veren Wanda Nara “İcardi, İstanbul’da kalacak mı?” sorusuna “Cevaplanması zor soru” yanıtını vermişti.