Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz acil ameliyata alındı

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2020 Pazartesi 1:35 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2020 Pazartesi 6:45 pm

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, mide kanaması sebebiyle acil ameliyata alındı.

Hastanede kaldığı süre içerisinde beyin ameliyatı olan ve çok kapsamlı tetkikleri yapılan Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının kemoterapi görmesi nedeniyle olumsuz bir reaksiyon yaşandığı ve bu nedenle dün acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Başkan Cengiz’in Nişantaşı’nda bir hastaneye götürüldüğü ve bu sabah ameliyata girdiği öğrenilirken , Cengiz’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un olayı duyunca kendisini ilk ziyaret edenler arasında olduğu belirtildi.

İLK ZİYARET ALİ KOÇ’TAN

Başkan Cengiz’in Nişantaşı’nda bir hastaneye götürüldüğü ve bu sabah ameliyata girdiği öğrenilirken , Cengiz’in hastaneye kaldırıldığını haber alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un olayı duyunca kendisini ilk ziyaret edenler arasında olduğu belirtildi.

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Spor Kulübü, Başkan Mustafa Cengiz’in son durumuyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz bu sabah ameliyata alınmış olup, operasyon halen devam etmektedir. Başkanımızın genel sağlık durumu hakkında gerektiği takdirde bilgilendirme yapılacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

‘DURSUN BUĞRA’YA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Abdurrahim Albayrak, daha önce ise Instagram’dan Mustafa Cengiz’in ameliyatına giren Profesör Doktor Dursun Buğra ile çekilmiş fotoğrafını “Sevgili abicim Dursun Buğra’ya çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın hocam. Yüce Allahım senden razı olsun” ifadeleriyle paylaşarak operasyonun bittiğini duyurmuştu.

BEYİN AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

7 Mayıs’ta başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Mustafa Cengiz 3 gün önce hastaneden taburcu olmuştu. Hastaneden ayrılırken açıklamalarda bulunan Cengiz, durumunun iyi olduğunu belirterek, “Komadan çıktığım andan itibaren her şey kontrol altında. Doktorum Uğur beye teşekkür ederim” ifadesini kullanmıştı.