Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e ‘Ronaldo’ çağrısı

Yayın tarihi: 17 Kasım 2022 Perşembe 12:44 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2022 Perşembe 12:44 pm

Galatasaray’ın eski Başkanı Adnan Polat, Manchester United‘da kötü günler geçiren dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili, “Ben olsam Ronaldo’yu alırım. Büyük bir isim ve büyük bir marka” dedi.

Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, Polat Holding tarafından inşa edilecek olan Piyalepaşa İstanbul Premium projesinin tanıtım toplantısında konuştu. Projeye ilişkin bilgiler veren Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımla ilgili de düşüncülerini paylaştı.

Yeniden Galatasaray’a başkan olmayı düşünmediğini net bir şekilde dile getiren Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı takımla adı anılan Manchester United’lı Ronaldo konusunda Dursun Özbek yönetimine çağrıda bulundu.

Cristiano Ronaldo için flaş iddia! Transfer görüşmelerine başladı

Portekizli yıldız Ronaldo’nun Türkiye’ye gelebileceğini belirten Polat, “Ben olsan Cristiano Ronaldo’yu alırım. Çok büyük bir isim ve büyük bir marka. Dünya çapında ses getiren bir transfer olur. Güzel de olur” dedi.

ADNAN POLAT DÖNEMİNDE YILDIZLAR GELDİ

Brezilyalı Elano, Fildişi Sahilli Abdul Kader Keita, Meksikalı Giovanni dos Santos, Brezilyalı Jo, Çekyalı Milan Baros, Portekizli Fernando Meira İngiliz Harry Kewell ve Bosna Hersekli Zvjezdan Misimovic gibi yıldızlar da Adnan Polat döneminde sarı-kırmızılı formayı giymişti.

Sarı-kırmızılılar, Adnan Polat döneminde şampiyonluk yaşamasa da 2008-09 döneminde Türkiye Süper Kupası’nı kazandı.

Bir devir sona eriyor! Ronaldo’nun posteri Old Trafford’dan kaldırıldı