Cristiano Ronaldo için flaş iddia! Transfer görüşmelerine başladı

Yayın tarihi: 16 Kasım 2022 Çarşamba 2:29 pm - Güncelleme: 16 Kasım 2022 Çarşamba 2:29 pm

Cristiano Ronaldo, sorunlar yaşadığı Manchester United‘dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, yeni takımı için de transfer görüşmelerine başladığı iddia edildi.

Cristiano Ronaldo’nun ünlü gazeteci Piers Morgan’a verdiği röportajın yankıları sürmeye devam ediyor. 2022 Dünya Kupası için Portekiz Milli Takımı’nın kampına katılan tecrübeli yıldıza, Manchester United’dan takım arkadaşı Bruno Fernandes’in tavrı gündem olmuştu.

Ronaldo gemileri yaktı! Manchester United’da ‘röportaj’ krizi

Soyunma odasına giren Bruno Fernandes, kendisine sıcak bir karşılama yapan Ronaldo’nun yüzüne bakmadan elini sıkmıştı. Görüntülerin paylaşılmasının ardından sosyal medyada en çok konuşulan konu olmuştu.

JOAO MARIO’DAN AÇIKLAMA

Instagram hesabından bir açıklama yapan Portekiz Milli Takımı oyuncusu Joao Mario, Fernandes ve Ronaldo’nun yer aldığı video hakkında konuştu. Mario, “O sırada soyunma odasındaydım. Görüntüleri gördüm. Aralarında bir şakaydı. Bruno en son gelenlerden biriydi ve Cristiano ona tekneyle gelip gelmediğini sordu. Aralarında bir sorun yok.” ifadelerini kullandı.

RONALDO İÇİN SÜRPRİZ İDDİA!

Manchester United’da ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik gazetesinin The Sun’dan aktardığı habere göre, İngiliz efsane futbolcu ve Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’da eski takım arkadaşı David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami transfer için devreye girdi.

Habere göre ayrıca Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami, transfer için görüşmelere başladı.

Manchester United, Ronaldo’yu serbest bırakırsa Inter Miami, Ronaldo ile sözleşme imzalamak için harekete geçecek. Öte yandan bir diğer MLS ekibi Los Angeles FC de Ronaldo’nun durumunu yakından takip ediyor.

Cristiano Ronaldo kadro dışı!