Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hastaneye kaldırıldı! Kulüpten açıklama geldi

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 4:10 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 7:01 pm

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, akut pankreatit şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Kulüpten yapılan açıklamada ‘endişe edilecek bir durumun olmadığı’ belirtildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, akut pankreatit şüphesiyle Ataşehir Medicana Hastanesi’ne yatırıldı. Galatasaray’ın bugünkü yönetim kurulu toplantısı Dursun Özbek’in rahatsızlığı nedeniyle ertelendi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray, Özbek’in durumuna ilişkin resmi açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, endişe edilecek bir durumun olmadığı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Sponsor hastanemiz Medicana’nın Başkanımız Dursun Aydın Özbek’in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir;

“Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Dursun Aydın Özbek, 18 Aralık Pazartesi günü Medicana Ataşehir Hastanesi’ne karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle ayaktan başvurmuş, yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarında önemli bir bulguya rastlanmamıştır. Sn. Özbek’in, gastroenterit tanısıyla tedavisine başlanmış ve tedavi sonrası taburculuğu planlanmıştır. Sağlık durumuyla ilgili olarak şu an için endişe edilecek bir durum olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, acil şifalar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü”

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi belli oldu

TFF sorusu hoşuna gitmeyen Dursun Özbek: Kabul etmiyorum!

Kaynak: TELE1