TFF sorusu hoşuna gitmeyen Dursun Özbek: Kabul etmiyorum!

Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 5:20 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 5:20 pm

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “TFF’ye güveniyor musunuz?” sorusuna, “Bu federasyonu biz seçtik. 6 ay önce seçtiğimiz federasyon için bu soru hoşuma gitmedi” yanıtını verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nde konuştu.

Dursun Özbek’e, “TFF’ye güveniyor musunuz?” sorusu yöneltildi. Özbek, sorunun hoşuna gitmediğini belirterek, “Bu federasyon bizim seçtiğimiz bir federasyon. ‘Güveniyor musunuz?’ sorusunu kabul etmiyorum. Bu federasyonu biz seçtik. 6 ay önce seçtiğimiz federasyon için bu soru hoşuma gitmedi” yanıtını verdi.

“MELER’İN TÜRK FUTBOLUNA KÜSMEMESİ LAZIM”

Dursun Özbek, eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın saldırdığı Hakem Halil Umut Meler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Özbek, hakemliği bırakma kararı aldığı iddia edilen Halil Umut Meler hakkında, “Halil Umut Meler en kariyerli hakemimiz. Onun Türk futboluna küsmemesi lazım. Tekrar aramızda görmekten memnun oluruz. İnşallah bu travmayı atlatır ve tekrar maçları yönetmeye başlar” dedi.

Dursun Özbek, saldırı hakkında ise, “Türk sporunun marka değeri bu tür olaylarla zarar görmemesi lazım. Hepimizin ortak bir amacı var. Türk sporunu belli bir seviyeye çekmeye çalışıyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

“EN KISA SÜREDE SOL BACK TRANSFERİNİ HALLEDECEĞİZ”

Dursun Özbek, Angelino’nun bir maç daha oynaması durumunda sözleşmesinin otomatik yenilenmesi durumuyla gündeme gelen sol back ihtiyacı konusunda da konuştu.

Özbek, “Gerçekten sol beke ihtiyacımız var. En faydalı şekilde, en kısa sürede sol bek transferini halledeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tahkim Kurulu Dursun Özbek ve Ali Koç’un cezalarına indirime gitti

Kaynak: TELE1