Futbolcu Kurt Zouma’nın kediye işkence görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 8 Şubat 2022 Salı 11:08 am - Güncelleme: 8 Şubat 2022 Salı 4:19 pm

West Ham United’lı futbolcu Kurt Zouma’nın kedisine işkence yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Tepkiler üzerine açıklama yapan Zouma özür diledi.

İngiltere Premier Lig’de West Ham United forması giyen Kurt Zouma’nın kedisine işkence yaptığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde evindeki kediyi kovalarken kahkaha atan Zouma’nın yakaladığı anda tekme attığı da görüldü.

Zouma’nın kardeşi Yoan’ın çektiği öğrenilen görüntülerde Zouma’nın yere fırlattığı görüldü. Videoyu çeken kişinin güldüğü duyulurken, Zouma’nın kediyi mutfak ve yemek odasının etrafında bir kovaladığı ve ayakkabı fırlattığı da görüldü.

Öte yandan The Telegraph gazetesi Zouma hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

ÖZÜR DİLEDİ: KEDİLERİMİZ EL ÜSTÜNDE TUTULUYOR

West Ham, kulübün ‘konuyla kendi içinde ilgileneceğini’ belirten bir açıklama yaparken, Zouma da çok üzgün olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Yaptıklarım için özür dilemek istiyorum. Davranışım için hiçbir mazaretim yok, içtenlikle pişmanlık duyuyorum. Ayrıca videodan rahatsız olan herkese ne kadar derinden üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Herkesi temin ederim ki, iki kedimiz de gayet iyi ve sağlıklı. Bütün ailemiz tarafından seviliyorlar ve el üstünde tutuluyorlar. Bu davranış bir daha olmayacak münferit bir olaydı.”

İşkence görüntülerini paylaşan İrem Ay’dan uzaklaştırma kararı