Friends yıldızı Matthew Perry Keanu Reeves sözleri için özür diledi

Yayın tarihi: 28 Ekim 2022 Cuma 10:33 am - Güncelleme: 28 Ekim 2022 Cuma 10:33 am

Anı kitabındaki Keanu Reeves ile ilgili sözleri tepki çeken Friends yıldızı Matthew Perry, “Aslında Keanu’nun büyük bir hayranıyım. Rastgele bir isim seçtim, benim hatam. Özür dilerim” dedi.

Bağımlılığı yüzünden ölüme çok yaklaştığını ve doktorların yüzde 2 yaşama şansı olduğunu söylediği açıklamasıyla gündemde olan Friends yıldızı Matthew Perry’nin yazdığı anı kitabında ünlü film yıldızı Keanu Reeves hakkındaki sözleri yankı uyandırdı.

Perry, 23 yaşındayken aşırı dozdan hayatını kaybeden oyuncu River Phoenix’in erken ölümüyle ilgili düşüncelerini ve üzüntüsünü aktarırken “Neden Phoenix River ve Heath Ledger gibi orijinal düşünürler ölüyor da Keanu Reeves hala aramızda yürüyor?” ifadelerini kullandı.

TEPKİ TOPLADI

Perry’nin kitabındaki bu ifadeler ise Reeves hayranları tarafından tepkiyle karşılandı, Perry yeniden gündeme gelmek için Reeves’in adını kullanmakla suçlandı.

ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkiler sonrasında bir açıklama yayınlayan Perry, “Aslında Keanu’nun büyük bir hayranıyım. Rastgele bir isim seçtim, benim hatam. Özür dilerim. Onun yerine kendi adımı kullanmalıydım” dedi.

İngiltere’nin kraldan zengin başbakanı: Rishi Sunak