Friends Netflix Türkiye’ye geliyor

Yayın tarihi: 13 Mart 2021 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 12 Mart 2021 Cuma 10:43 am

How I Met Your Mother dizisiyle rekabet halinde olan efsanevi dizi Friends Netflix Türkiye’ye geliyor. 1994 yılından beri popülerliğini yitirmeyen dostluk dizisi hayranları Netflix’e yapılan zamdan sonra en azından bu habere sevinecek.

Netflix Türkiye Twitter hesabından yapılan dizinin 1 Nisan’da platformuna geleceğini duyurdu. 1 Nisan şakası mı diye sorulduğunda ise platform “Bu işin şakası mı olur?” şeklinde yanıt verdi. 90 jenerasyonundan olup How I Met Your Mother ile lise günlerini geçirenler Friends dizisine bir şans vermek isteyecektir. Neticede genelde bu tür izleyicilerine iki dizi arasında seçim yapmaları sorulur. Diziyi zaten izlemiş olanlar ise yüzüncü kez tekrar diziye başlayabilecek.

Friends Netflix

Bir süredir serinin gelmekte olan özel bölümü de Netflix platformunda yayınlanacak. Toplam 10 sezon ve 235 bölümden oluşan efsane dizide, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer başrolleri paylaşıyor. ABD haklarını yakın zamanda satın alan HBO Max, özel bir bölüm planladığını ve bütün oyuncuların tam kadro bu bölümde yer alacağını açıkladı. Friends dizisi, toplam 10 sezondan oluşuyor.

Toplam 236 bölümden meydana gelen Friends dizisinin gösterim süresi ise, yaklaşık olarak 20 ila 22 dakika arasında değişiyor. Aynı zamanda dizinin genişletilmiş DVD bölümleri de bulunuyor. Bu bölümler ise, 22 dakika ile 65 dakika arasında değişir. Friends dizisinin ilk yayın tarihi, 1994 son yayın tarihi ise, 6 Mayıs 2004’tür. 

Resmileşti: Yeni Mortal Kombat filmi, küçüklere göre değil!