Fırına gündüz vakti av tüfeğiyle saldırı! 7 yaşındaki çocuk vuruldu

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 3:12 pm - Güncelleme: 17 Ekim 2023 Salı 3:19 pm

Nevşehir‘de bir kişi av tüfeğiyle fırında gördüğü husumetlisine ateş açarken iş yerinde bulunan 7 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Nevşehir’de güpegündüz av tüfeğiyle fırına saldırı düzenlendi. F.Y, fırında gördüğü husumetlisine av tüfeği ile ateş etti. Saldırıda iş yerinde ekmek yaptırmaya gelen 7 yaşındaki A.A. yaralandı. F.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı.

DHA’nın haberine göre olay, sabah saatlerinde Gülşehir ilçesi Karavezir Mahallesi Kızılırmak Sokak’ta bulunan fırında meydana geldi.

GÖZALTINA ALINDI

Husumetleri olduğu öğrenilen  F.Y. ile P.S. tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. F.Y., aracında bulunan tüfekle fırında gördüğü P.S.ye ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar iş yerinde bulunan A.A. isimli erkek çocuğa isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan A.A., ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. F.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

“BİZ SONRA TUVALETE SAKLANDIK”

Olay anını anlatan işyeri çalışanı Tahir İncirli; “Masada kıymalı yiyordu. Şahıs o sırada dışarıdan geldi, elindeki pompalı tüfekle ateş etti. Biz sonra tuvalete saklandık. Daha sonra ikinci kez ateş etti. Aralarında küfürleşmeler oldu ama meseleleri nedir bilmiyoruz. Yaralının suratında ve gövdesinde saçma vardı ama bilinci yerindeydi” dedi.

Öte yandan yaşanan silahlı kavga çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde F.Y.’nin P.S.’nin bulunduğu iş yerine doğru ateş ettiği görüldü.

Nevşehir’de yabancı uyruklu iki grup sokak ortasında birbirine girdi: İki yaralı