Filenin Sultanları 4 yıl daha Guidetti ile çalışacak

Yayın tarihi: 5 Mart 2021 Cuma 1:54 pm - Güncelleme: 5 Mart 2021 Cuma 1:54 pm

2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleyvol Takımı’nın (TVF) başantrenörlük görevini üstlenen İtalyan Başantrenör Guidetti 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başında yakaladığı ivme ile Avrupa Şampiyonası ve Milletler Ligi’nde ikincilik yaşayan, ardından 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma başarısı gösteren İtalyan başantrenör Guidetti; 4 yıl daha ay-yıldızlılarda görev yapacak.

GUİDETTİ: BAŞARILARIMIZA BAŞARI KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ise şöyle konuştu:

“İlk olarak Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a ve Federasyonumuza bana inandıkları ve güvendikleri için teşekkür ediyorum. Daha sonra birlikte çalıştığım tüm teknik ekibime ve oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Biz demek ki iyi bir iş yaptık ki Başkanımız ve Federasyonumuz bize 4 yıl daha çalışma imkânı verdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı için bu görevi sürdürecek olmaktan gerçekten çok onur duyuyorum. Şu anda sahip olduğum her şeyi bana Türkiye verdi, bu yüzden ben de Türkiye için sahip olduğum her şeyi, özveriyi vermek istiyorum. Voleybol olarak değerlendirmem gerekirse çok heyecanlıyım. Geldiğim günden bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kazandığı ivme ve başarılar beni çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Her yıl üstüne daha fazlasını katarak büyüyor ve gelişiyoruz. Çok fazla genç yetenek yetişiyor, bir yandan da voleybola ilgi giderek büyüyor. Bu yüzden çok heyecanlıyım, gelecek nesillerde kendimizi geliştirmeye ve başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğimize inanıyorum”