Ferman Akgül TOGG’la poz vermesini eleştiren sanatçılara dava açtı

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2023 Çarşamba 10:03 pm - Güncelleme: 31 Mayıs 2023 Çarşamba 10:03 pm

TOGG ile verdiği pozla gündeme gelen Manga grubunun solisti Ferman Akgül, kendisini eleştiren sanatçılar Aylin Aslım, Güneş Duru ve Doğan Duru’ya dava açtı.

Manga grubunun solisti Ferman Akgül’ün İstanbul’da Zorlu AVM’de sergilenen TOGG’un direksiyonuna geçip fotoğraf çektirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Akgül’ün Togg ile verdiği poza ilk tepki Redd grubunun üyesi Güneş Duru oldu. Duru sosyal medya hesabından TOGG’un önüne yatarak ‘çiğne beni çiğne’ diye bağıran vatandaşın haberini alıntılayarak, “Çakma rock starlardan biri tanıtımı için bir iki milyon alır, vatandaş altına yatar, bakanı yarışa kalkar…” ifadelerini kullandı.

Aylin Aslım ise Güneş Duru’nun paylaşımını alıntılayarak, “Kaç milyon aldığını bilmem, bilemem. Türk Rock camiası “kol kırılır, yen içinde kalır”cıdır. Ama burada bahsedilen kişi yıllardır AKP ile “iş”birliği yapan Manga’nın solisti Ferman Akgül’dür. Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin? Her şey bir yere kadar” dedi.

Redd Grubu solisti Doğan Duru da seçimden önce sosyal medyadan bazı ünlülerin siyasal tercihlerini açıklamasına dikkat çekip Akgül’ü işaret ederek, “Hadi Ferman da paylaşsın görelim neymiş tercihi” diye yazdı.

Ferman Akgül ise ‘kişilik haklarını saldırıda bulunulduğu’ iddiasıyla Güneş Duru, Aylin Aslım ve Doğan Duru’dan şikayetçi oldu.

Manga’nın solisti Ferman Akgül’ün TOGG fotoğrafından aldığı iddia edilen 2 milyon liraya Aylin Aslım isyan etti