Manga’nın solisti Ferman Akgül’ün TOGG fotoğrafından aldığı iddia edilen 2 milyon liraya Aylin Aslım isyan etti

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 1:39 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 1:57 pm

TOGG’un direksiyonuna geçip poz veren ve o fotoğrafı TOGG’un resmi Twitter hesabından paylaşılan Manga’nın solisti Ferman Akgül’ün bu tanıtımdan 2 milyon lira aldığı öne sürüldü. Şarkıcı Aylin Aslım, “Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin?” diyerek tepki gösterdi.

Manga grubunun solisti Ferman Akgül İstanbul’da Zorlu AVM’de sergilenen TOGG’un direksiyonuna geçmiş, o anların görüntüleri ise TOGG’un resmi Twitter hesabından paylaşılmıştı.

İşte satışa çıkacak olan Togg’un beklenen fiyatı

 

“ÇAKMA ROCK STARI”

Redd grubunun gitaristi Güneş Duru, sosyal medya hesabından Ferman Akgün’ün Toog tanıtımdan 2 milyon lira aldığını iddia etti.

Duru, TOGG’un önüne yatarak ‘çiğne beni çiğne’ diye bağıran vatandaşın haberini alıntılayarak “Çakma rock starlardan biri tanıtımı için bir iki milyon alır, vatandaş altına yatar, bakanı yarışa kalkar…” dedi.

 

“NİYE BİLİNMESİN?”

Müzisyen Aylin Aslım ise Güneş Duru’nun paylaşımını alıntılayarak, “Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin?” dedi.

Aslım şu ifadeleri kullandı:

“Kaç milyon aldığını bilmem, bilemem. Türk Rock camiası “kol kırılır, yen içinde kalır”cıdır. Ama burada bahsedilen kişi yıllardır AKP ile “iş”birliği yapan Manga’nın solisti Ferman Akgül’dür. Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin? Her şey bir yere kadar.”