Fenomen temizlik görevlisinin mutlu günü! 2 yıldır göremediği oğluna kavuştu

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2022 Cuma 1:04 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2022 Cuma 1:05 pm

İşini yaparken müzik dinleyip dans ettiği görüntüler ile sosyal medyada fenomen olan temizlik görevlisi Hamit Karakaya, 2 yıldır göremediği oğluna kavuştu.

Rast geldiği bir düğünde iki göbek atıp sonra da çöp kamyonunun peşinden koşarak görevine devam ettiği 22 saniyelik videosu ile ‘fenomen’ olan temizlik işçisi Hamit Karakaya’nın, eski eşi ile aralarındaki sorunlar nedeniyle 2 yıldır çocuğunu göremediği ortaya çıkmıştı. Hürriyet’ten Fulya Soybaş’ın haberine göre, evlat hasreti sona erdi. Hamit Karakaya oğluna kavuştu.

Oğlunu gördükten sonra hissettiklerini anlatan Karakaya, şöyle konuştu:

“Allah razı olsun Dilan’dan ve herkesten. İkna oldu sonunda. Oğlumun hasreti ile kavruluyordum. 2 yıllık hasret bitti. Vallahi ağlıyorum. Tarifi yok bu mutluluğun. Yasin’im de çok mutlu. Havalara uçtu. ‘Atımız nerede, hani gezdirecektin beni?’ diye sordu. Bir atımız vardı, geçen yıl vefat etti. Haberi yok tabii ‘Keşke onu da getirseydin’ dedi. Şimdi ilk hedefim bir at sahibi olmak. İneği var, atı da olursa… Daha ne isterim! Artık hafta sonları Yasin’imi görebileceğim, nafaka borcunu da ödeyeceğim. Bundan sonra mutluluktan oynayacağız! Karşılıklı bile oynarız Yasin’imle.”

Fenomen temizlik görevlisi bu kez Kıraç’ın sahnesinde

Karakaya “Stres yüzünden oynuyorum, acımı unutuyorum” demiş ve eski eşi ile aralarındaki sorunlardan dolayı çocuğunu göremediğini söylemişti.

Karakaya’nın yeni eşi de çocuğunu göstermesi için eski eş Dilan’a seslenmişti.

Hamit Karakaya ve oğlu