Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e: Hadsiz ve üslupsuz tavırları dikkate almıyoruz

Yayın tarihi: 8 Nisan 2021 Perşembe 3:40 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe 3:43 pm

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in açıklamalarına Fenerbahçe’den yanıt geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Hadsiz ve üslupsuzca ısrarla Fenerbahçe’yi odak alan; ciddiyet çıtası ve seviyesi her seferinde daha da aşağı çekilen bu tavırların sahibi olan kişiyi, dikkate ve ciddiye almamanızı rica ediyoruz” denildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ‘1959 öncesi şampiyonluklar’ polemiği sürüyor. Fenerbahçe yönetimine tepki gösteren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz dün, “2 tane tıfıl yönetici. Tarihten uzak insanlar, iflas etmiş tüccarlar. Muhatap almam. Bir tane tarihçi çıkaramadılar. Bula bula Vahdettin’i (Engin) buldular” demişti. Cengiz’in sözlerine Fenerbahçe’den aynı sertlikte yanıt geldi.

Cengiz’in açıklamalarını “hadsiz ve üslupsuz” olarak niteleyen Fenerbahçe’nin açıklaması şöyle:

“Sevgili taraftarlarımız, son dönemde üst üste ve dün itibariyle Kulübümüzü, yöneticilerimizi, camiamızı hedef alarak yapılan seviyesiz açıklamaları ve bunlara duyduğunuz tepkileri yakinen takip ediyor, anlayışla karşılıyoruz.

Hadsiz ve üslupsuzca ısrarla Fenerbahçe’yi odak alan; ciddiyet çıtası ve seviyesi her seferinde daha da aşağı çekilen bu tavırların sahibi olan kişiyi, dikkate ve ciddiye almamanızı rica ediyoruz. Aklıselimden uzak bu yaklaşımların sahibi olan ilgili şahsın şu an temsil ettiği makama istinaden cevap vermeyeceğimizi, taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.”

Mustafa Cengiz’den Fenerbahçe’ye: 2 tane tıfıl yöneticiyi muhatap almam