Fenerbahçe’den Mandzukic ve Diego Costa açıklaması

Yayın tarihi: 15 Eylül 2020 Salı 7:40 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2020 Salı 7:40 pm

Fenerbahçe resmi web sitesinden yaptığı açıklamada, Mario Mandzukic ve Diego Costa transferiyle ilgili basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Vedat Muriqi’yi Lazio’ya gönderdikten sonra forvet transferi yapması beklenen Fenerbahçe, Hırvat golcü Mario Mandzukic ile İspanyol futbolcu Diego Costa’nın listede olmadığını açıkladı.Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamada, “Spor basını tarafından ortaya atılan Mandzukic veya Diego Costa ile ilgilendiğimiz ve Kulübümüz adına resmi görüşmeler yapıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Camiamızda beklentilerin yanlış yönlendirilmesine sebep olan bu haberlerin dikkate alınmamasını rica ederiz” ifadeleri yer aldı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Kulübümüzün asılsız transfer iddiaları hakkında açıklama yapmama duruşuna rağmen bugün ortaya atılan bazı isimler hakkında bilgilendirme yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

Bu bağlamda spor basını tarafından ortaya atılan Mandzukic veya Diego Costa ile ilgilendiğimiz ve Kulübümüz adına resmi görüşmeler yapıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Camiamızda beklentilerin yanlış yönlendirilmesine sebep olan bu haberlerin dikkate alınmamasını rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü