Fenerbahçe’de transfer zirvesi!

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:06 am - Güncelleme: 28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:06 am

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile Teknik Direktör İsmail Kartal Samandıra’da bir araya geldi. Toplantıda ana gündem maddesinin ‘transfer’ olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’de UEFA Konferans Ligi Play Off turundaki Twente karşılaşması öncesinde Kulüp Başkanı Ali Koç ile Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da yer aldığı bir toplantı yapıldı.

Samandıra’da gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesinin transfer olduğu öğrenildi. Milan’dan Krunic için şartların zorlanmasını talep eden Kartal, bu transferin gerçekleşmemesi halinde düşündüğü isimlerin listesini de Koç’a iletti. Koç ile Kartal, şimdilik zora giren Krunic transferinin alternatifleri üzerinde durup en doğru ismin transfer edilmesi adına mutabık kaldı.

LIVAKOVIC’E 2 MİLYON AVRO

Fenerbahçe’nin, Dinamo Zagreb’den transfer ettiği kaleci Livakovic’in sezon başına net 1,8 milyon avro, bazı ek ödemelerle birlikte de toplam 2 milyon avro alacağı öğrenildi.

Livakovic resmen Fenerbahçe’de

Sarı lacivertli ekipten 6 milyon avro bonservisle Manchester United’a transfer olan kaleci Altay Bayındır ise İngiliz ekibinden başka bir takıma giderse Fenerbahçe’ye yüzde 20 pay ödenecek.

Fenerbahçe’nin tribün liderine silahlı saldırı!